Joklan Imelda Camelia Goni, S.E., M.M.

Universitas Prasetiya Mulya > Sekolah Bisnis dan Ekonomi > Joklan Imelda Camelia Goni, S.E., M.M.

Joklan Imelda Camelia Goni, S.E., M.M.

Joklan saat ini bekerja sebagai Staf Pengajar tetap di Universitas Prasetiya Mulya. Dia telah bergabung dengan organisasi tersebut selama lebih dari enam tahun dan bertanggung jawab atas Riset dan Manajer Hibah untuk Universitas. Sebelumnya, dia memiliki pengalaman selama lebih dari dua belas tahun dalam keahlian perusahaan multinasional terutama di bidang logistik dan manajemen rantai pasokan. Dia adalah anggota Asosiasi Logistik Indonesia, Forum Rantai Pasokan Indonesia, dan Ikatan Ekonom Indonesia.

Minat penelitian utamanya adalah di bidang manajemen proses bisnis, rantai nilai global, manajemen rantai pasokan, analisis jaringan sosial, inovasi terbuka, dan pariwisata. Artikel-artikelnya telah dipublikasikan di Benchmarking: an International Journal, Taylor & Francis, dan Mediterranean Journal of Social Sciences. Dia juga seorang reviewer untuk International Journal of Innovation Science.

Intellectual Contributions
Professional Experience
Academic Activity
  • Prasetiya Mulya Business School (Master’s Degree, Strategic Management)

• Universitas Indonesia (Bachelor’s Degree, Economics)

Research Interest: Business Process Management, Global value chain, Open Innovation, Supply chain management, Social network analysis, Tourism.

Publish Writings:

• Network Structure in Coastal and Marine Tourism: Diving into the Three Clusters
    Taylor & Francis: Tourism Planning and Development (2019). Vol 17. Author: Besti Yustika., & Joklan I C Goni.

• An empirical study on relationships amongst success in benchmarking, success in Kaizen, people mindset, and organizational dimensions
    Benchmarking: An International Journal (2018). Vol. 25, pp: 3505-3518. Emerald Publishing. Author: Joklan I. C. Goni; other authors: F. Tharia, N. Suryo.

• The Presence Of Global Value Chain In Coastal Marine Tourism
    Jurnal Riset Manajemen dan Bisnis (JRMB)(2019). Vol.4, No.1 Februari 2019: 137 – 152. Fakultas Ekonomi UNIAT. Author: Joklan I. C Goni., & Besty Puspa Yustika.

• Local Company Contribution within Global Value Chain: A Case Study in the Indonesian Footwear Industry
    Mediterranean Journal of Social Sciences (2015). Vol 6, pp: 444. Author: Joklan. I. C. Goni, Y. Kadarusman.

• Supply Chain Manager and Regional Coordinator for Global Client in South East Asia, Supply Chain Management PT Damco (2008 – February 2013)
  • Major Account Manager, TNT Express Indonesia (2004 – 2008)
  • Sales Associates, PT. Maersk Sealand Indonesia (2001 – 2004)
  • International conferences & seminar